top of page

DAMIR VUNUK & THE BECHARS

Naša druga ekipa i prva preporuka ukoliko smo zauzeti na vaš termin

S obzirom da ne možemo biti na više mjesta u isto vrijeme, u sezoni možemo odraditi najviše 60ak termina. Broj vaših upita višestruko je veći, stoga smo odlučili napraviti sljedeću najbolju stvar!

Često nas pitate “možete li nam preporučiti nekog sličnog vama”? Mi smo se uvijek potrudili uputiti vas na što više naših cijenjenih kolega.

Ovaj put smo otišli korak dalje i skupili još jednu cijelu ekipu koja će raditi prema našim metodama, s našim instrumentarijem i našim repertoarom. Ne može sličnije od toga !

Predstavljamo vam drugi bend iz “The Bechars” zajednice koja trenutno broji preko 20 članova, (glazbenika i tehničkog osoblja), a nadamo se da će uskoro biti još i veća.

Šest momka i jedna djevojka izvrstan su recept za nezaboravnu zabavu do ranih jutarnjih sati. U videima koji se nalaze u nastavku stranice, pogledajte kako to oni rade, a za sve ostale informacije slobodno se javite putem chata, emaila vunuk.thebechars@gmail.com,

ili na broj 099 2157828

Grupa Damir Vunuk & The Bechars raspolaže jednako širokim repertoarom, kao i mi. Kao pravi Slavonci, svakoj svadbi pristupaju marljivo, otvorenog srca i sa željom da naprave nezaboravnu feštu za mladence i njihove goste.

Kontaktirajte nas

Nazovite 099 2157828 ili popunite obrazac:

Za koga nas kontaktirate:
Damir Vunuk & The Bechars
Ivan Šebalj & The Bechars
bottom of page