top of page

ZA MLADENCE

Sve što trebate znati prije svadbe

!novo!

Od sada je u donjem desnom uglu web stranice otvoren chat prozor na koji nas možete kontaktirati s bilo kojim pitanjem (ako stranicu gledate preko mobitela, mali zlatni krug s ikonom poruke), a mi ćemo vam odgovoriti u roku nekoliko minuta ukoliko

smo online (ako nismo online, u poruci ostavite svoje kontakt podatke da vam se možemo javiti naknadno).

Probajte :) !

Većina mladenaca muku muči s odabirom sale, restorana, menija, odijela, haljine, fotografa...ali ono najvažnije, ono po ćemu će se vaša svadba pamtiti je atmosfera na plesnom podiju i oko njega, a siguran recept za vrhunsku zabavu je...vrhunska glazba!
kata treća varijanta zamjena mjesta.jpg

Postoje stotine dobrih i manje dobrih bendova koji sviraju svadbe, ali ako tražite profesionalce koji su odsvirali preko 500 svadbi, a još uvijek uživaju u svakoj noti i žive za dobar provod, ekipu koja je odradila stotine profesionalnih koncerata, ekipu koja zna sva pravila dobre svadbe (kako dignuti ljude na noge, kada svirati koju vrstu glazbe, do koje granice ispunjavati želje gostima, kako vrhunski voditi protokol...), ekipu koja je estradno aktivna, ekipu uz čije su pjesme otplesane tisuće prvih plesova (Želim te noćas, Sad kada došla si), ekipu koja u instrumentariju ima sve od tambure do električne gitare, koja svira sve vrste glazbe: pop, rock, tamburaške, narodne, strane...onda ste na pravom mjestu!

Za razliku od mnogih kolega sa estrade koji zaziru od nastupa na svadbama, nama je izuzetna čast to što ste upravo nama poklonili povjerenje da budemo dio jednog od najvažnijih dana u vašem životu. Iskreno, potrebna je velika količina iskustva i vrlo širok repertoar kako bi se taj zadatak odradio na razini, a to ne može svatko ;) ! Nemojte pristajati na kompromise. Mi svojim radom i zalaganjem stojimo iza svog imena, a vaše nam je zadovoljstvo najveća nagrada i reklama.

Ukoliko ste zainteresirani za naš angažman, javite nam se bez ikakvih obveza. Vrlo rado ćemo popričati s vama, odgovoriti na sva vaša pitanja i savjetovati vas oko bilo koje nedoumice.

Tel: 098-167-0474  |  booking.thebechars@gmail.com

       

Ovdje možete skinuti kratki upitnik za mladence koji će i vama i nama olakšati pripreme za svadbenu večer.

Hvala! Vaša poruka je poslana.

Naši suradnici:

DAGA Light

Od sezone 2019. našim mladencima nudimo vrhunski paket kompletne rasvjete za svečane sale i vjenčanja po 50% nižoj cijeni.

U paketu je više od 20 rasvjetnih uređaja, mašina za niski dim, hazer, prskalice/fontane i mašina za balone.

Ponuda vrijedi isključivo za naše mladence.

light1.jpg
dmdg.jpg
bottom of page